https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ste obsedeni s selfiji?

16.03.2023 ob 13:00  

Vsako leto, 16. marca, praznujemo dan brez selfijev. Danes zato izjemoma izpustite fotografiranje ali snemanje svoje pojavnosti.

Medtem ko je fotografiranje selfijev morda nastalo pred družbenimi mediji, pametnimi telefoni in besedo samo, so bili selfiji vedno priljubljeni. Z leti je selfije postalo lažje posneti in danes lahko selfie kliknete na skoraj vsaki napravi. Palice za selfije in telefoni z večfunkcijskimi kamerami poskrbijo, da je fotografiranje selfijev in skupinskih selfijev ali skupin preveč priročno. Na dan brez selfijev pa ne smemo delati nobenih selfijev ali skupin. 

Zgodovina, izvor in ustanovitelj dneva brez selfijev niso znani. Praznujemo pa ga na rojstni dan Philippa Kahna, ki je izumil kamero mobilnega telefona. Naključje? Mislimo, da ne! Dan je namenjen tistim, ki so obsedeni s fotografiranjem selfijev (nas vseh) in škodljivimi učinki.

To je nežen opomnik, da se danes ne fotografirajte.

Zasvojenost s selfiji je bila povezana s psihološko škodljivim vedenjem. Raziskave so pokazale, da ženska vsak teden v povprečju porabi približno 104 minute, da posname popolne selfije! Selfiji so postali kulturni fenomen, saj razkrivajo osnovno človeško željo, da bi se počutili opažene, cenjene in priznane.

Zaradi hitrega razvoja družbenih medijev ljudje delajo selfije in jih nalagajo za všečke in komentarje, da bi sledili trendom. Selfiji so celo izboljšani z lučmi, filtri, učinki in še več. Posledično se ljudje pogosto zmedejo med prisotnostjo nekoga na spletu in njegovim resničnim življenjem, kar vodi do porasta primerov telesne dismorfije.

* Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2023 ob 14:08 gost

      Lendavski nadvojvoda je obsedeni z Janšo !!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2023 ob 18:16 Johnson gost

        I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝑾𝒘𝒘.𝒋𝒐𝒃𝒔𝒓𝒆𝒗𝒆𝒏𝒖𝒆.𝒄𝒐𝒎

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2023 ob 19:36 kilonja gost

        ja, ampak selfije pa delal s Titovo in Putinovo sliko v ozadju, pa pošilja potem to svojim kolegom pijanduram .

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2023 ob 14:10 gost

      Nimam teh težav

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.