https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili na tekmi med Muro in Olimpijo?

20.3.2023  

Nogometaši Mure so v derbiju kroga Prve lige Telemach premagali Olimpijo z 2:1 (2:1). Mura je tako ohranila stik z ekipami, ki se borijo za Evropo.


Olimpija je po uvodnem pritisku Mure v 12. minuti prišla v prednost. Ivan Šarić je v kazenskem prostoru igral z roko, Var je na ogled posnetka poklical sodnika Alena Borošaka, ta pa je pokazal na belo točko. Mario Kvesić je dosegel zadetek iz najstrožje kazni

Nekaj minut kasneje je po lepi akciji s kota, žoga prišla do 17-letnega Nika Kasala, ki jo je s strelom od daleč poslal pod prečko, ljubljanski vratar evrogola ni mogel preprečiti.

V 40. minuti pa je prišlo do popolnega preobrata. Po podaji iz kota je bil v kazenskem prostoru najvišji Cipot, ki je ob levi vratnici poslal žogo za hrbet Vidovška.

Olimpija, ne samo, da ni izkoristila najstrožje kazni, v nadaljevanju niso izkoristili niti številčne premoči.

V 83. minuti si je rdeč karton prislužil tudi igralec Olimpije Agustin Doffo, ki je s prekrškom preprečil Dakuju, da po protinapadu sam pride pred vratarja Vidovška.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2023 ob 10:08 AJAJAJAJAJAJ gost

      Kdo še hodi na dogovorjene tekme? Mura ne more premagati skorajda že drugoligaše, premaga pa Maribor in LOLIMPIJO. Kaj vam tu ni jasno?

      1 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2023 ob 10:11 AJAJAJAJAJAJ gost

      Bom še enkrat napisal, ke komentarje, ki kritizirajo Muro brišejo. Kdo se hodi gledat dogovorjene tekme? Mura ne more premagati že skoraj drugoligaše, premaga pa Maribor in Lolimpijo. Kdo še verjame v to?

      1 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.03.2023 ob 19:32 navijač gost

        pa ka je stebof,človek dragi? Ka se sploj obremenjuješ pa pišeš če ti nej všeč Mura.Brigaj se za sebej,ženo(če jo maš) itd.Prav dosadno komentiraš non stop,pa proviciraš.UMAKNI SE!

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.03.2023 ob 13:20 gost

      Prodana tekma ,zdaj ži dve, kelko je li tau košato, geli bar

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.03.2023 ob 19:04 kilonja gost

      Gringosi imajo iste transparente kot pred 10 - timi leti, isto sranje navijajo pa isto izgledajo, njim se je že leta 1998 zgodilo da se jim je čas ustavil za kakšnih 10 let in potem se je leta 2013 zgodilo isto in traja še danes .

      1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.03.2023 ob 20:10 Heh gost

      Biu san Vse san se dol metal od veselja ka mura zmagala. Gotov san, gotov, nemren k sebi prijti

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.03.2023 ob 18:58 Seljo gost

      Prekmurščina je knjižni jezik! Tako uči zgodovina. Če je bila tekma prodana kako to, da Riera tega ni vedel

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.03.2023 ob 19:39 gost

      Mura je zakon, Rivera ni navajen da se tekme prodajajo, tokrat ni bila tekma prodana. Olimpija itak ima dosti fore.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.03.2023 ob 7:10 Seljo gost

      Ne bi se strinjal, da je uporaba materinega jezika ogabna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.03.2023 ob 8:24 gost

      Take NAVIJAČE bi si želela cela SLO razen pametnih turbašov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.03.2023 ob 9:15 Čergoli gost

      No tiengo di nero Aberto di Seronja - govedo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.03.2023 ob 14:36 Seljo gost

      Eni za vsako drugo tekmo, ki jo Mura zmaga trdite, da je bila prodana s strani nasprotnika. Malo več resnosti pri komentarjih bi bilo zaželjeno. Nekaj na to temo je bilo pred časom povedano na nacionalki v neki športni oddaji. Tekmo prodati ali kupiti ni enostavno. Ob razkritju sledijo hude kazni za vse vpletene. Ne le finančne ampak tudi dolgotrajni ali trajni suspenzi, odvzemi točk in možna je celo izključitev iz tekmovanja. Če se tekma že proda, potem to ve zelo malo oz. kar najmanj ljudi, ker manj jih ve, manjša je možnost, da se lažiranje odkrije. Če bi se dogovirili upravi kluba, potem bi v najboljšem primeru poleg res ožjega vodstva to vedela le še vratar in trener. Ta dva sta povsem dovolj, da se prodaja tekme izpelje. Napadalca ni treba kupiti, ker bi ob slabi igri in namernih napakah bil zamenjan. Ključen je vratar, ki lahko pusti vsaj dva ali tri gole, preden bi bil zamenjan. Če to ve tudi trener, ga seveda ne bo zamenjal in bo poskrbel za slabo taktiko in zgrešene menjave. Ta dva sta torej povsem dovolj, da se tekma izgubi. Zdaj pa naj tisti, ki trdijo da je Olimpija prodala tekmo povejo, če bi lahko Vidovšek branil katerega od obeh golov. Jasno je bilo, da ne in poleg tega je še nekajkrat reševal Olimpijo. Če bi bila tekma prodana bi zagotovo pustil še kakšen gol, da pri rezultatu 2:1 napadalci ne bi slučajno zadeli. Trener, ki bi vedel za prodajo, ne bi vodil tekme na način, kot jo je Riera. Sploh pa je ne bi komentiral na način kot jo je. Toliko o tem. Sem se potrudil s slovenščino, da bodo razumeli tudi tisti, ki imajo težave s prekmurščino.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2023 ob 15:04 AJAJAJAJAJ gost

        Ti pa res naivno verjameš vse kar vidiš in slišiš. Poglej malo širšo sliko, pa ti bo vse jasno. Mogoče ti celo uspe priznati, da se motiš.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.03.2023 ob 16:03 Seljo gost

      Ne vem v čem bi se naj glede na videno motil. Mi lahko prosim argumentiras?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.