https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast ŠIC bar s porazom v končnico

28.3.2023  

V zadnjem, 21. krogu rednega dela prvenstva v 1. slovenski futsal ligi je Meteorplast ŠIC bar gostoval v Zagorju ob Savi pri Mlinšah. Gostitelji so slavili z 2:1 (1:0). Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar je redni del prvenstva končal na tretjem mestu z 39. točkami in se bo v četrtfinalu pomeril z Dobrepoljem. Prva tekma bo prihodnji petek, 31. marca v Ljutomeru.


Prleki so v Zagorje ob Savi odpotovali oslabljeni in nemotivirani, kljub temu pa so proti ekipi, ki žal izpada iz elitnega tekmovanja, prikazali nekaj všečnih potez, ki dajejo upanje, da bo moštvo prekinilo negativni niz treh zaporednih porazov. Prvi polčas je bil skromen, vratarja pa nista imela pretiranega dela. 

Domačini so povedli v 14. minuti, ko je Tim Lipovšek izkoristil nepazljivost v gostujoči obrambi. Že v prvi minuti drugega polčasa so Mlinše povedle z 2:0. Zadel je Žiga Ocepek. Šele po zaostanku dveh zadetkov so Ljutomerčani začeli igrati. V 22. minuti je zaostanek znižal Aljaž Ruis, ki je nekaj minut pozneje imel izredno priložnost za izenačenje, a je žogi pot v mrežo preprečil okvir vrat. Vratnica je onemogočila veselje tudi Žigi Tkalčiču, kateremu je tri minute pred koncem tekme domači vratar Jakob Kralj ubranil tudi kazenski strel z desetih metrov. V končnici so gostje poskušali s petim igralcem v polju, a se rezultat ni spremenil. Meteorplast ŠIC bar je tako redni del prvenstva končal z 12. zmagami, tremi neodločenimi izidi in šestimi porazi.

Ostale rezultate 21. kroga, lestvico in listo strelcev najdete tukaj.

Foto: arhiv KMN Meteorplast.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.