https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Ljutomerčani danes v Koper v boj za bron

12.5.2023  

Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar se bodo s škofijskim Bronxom merili za končno tretje mesto na državnem prvenstvu. Prva tekma bo nocoj v Kopru, povratna pa prihodnji teden v petek v Ljutomeru. Boljši iz teh dveh obračunov si bo nadel bronasto kolajno.


Po razburljivih petih tekmah polfinala državnega prvenstva in izpadu proti Siliku z Vrhnike, ki je slavil s 3:2 v zmagah, čakata Prleke le še dve tekmi v izredno dolgi in naporni sezoni.

»Težko je preklopiti v glavah, ko si tako blizu finala, da se na koncu boriš, pod narekovaji, samo za tretje mesto. Polfinalna serija je pustila določene posledice. Imamo nekaj problemov pri sestavi ekipe, ampak gremo v Koper po to želeno tretje mesto, kar je bil tudi osnovni cilj pred začetkom sezone,« je pred prvo tekmo za bronasto kolajno dejal prvi strelec ljutomerske ekipe Denis Kneževič. 

Primorci so imeli veliko časa za pripravo na nocojšnjo tekmo, saj so v polfinalu izgubili vse tri dvoboje proti Dobovcu, prav tako pa so »počistili« tudi kazni in se bodo z najmočnejšo zasedbo zoperstavili ljutomerski ekipi, ki bo tudi tokrat oslabljena. Zaradi poškodb bosta manjkala Rok Šnofl in Kristian Škerget, kvoto rumenih kartonov pa je izpolnil Matic Goznik. Po torkovi tekmi na Vrhniki je z vročino obležal Aljaž Ruis, za katerega bo šele danes popoldan znano, če se bo z ekipo opravil v Koper. V moštvo se po odsluženi kazni vrača Alen Ruis, del ekipe pa bo tudi vratar Tjaž Lovrenčič, ki je izpustil zadnje tri polfinalne tekme zaradi operacije hematoma, kot posledico poškodbe. 

Pred tekmo s škofijsko ekipo je trener Robert Grdović s fanti opravil le en sproščujoči oz. motivacijski trening, na katerem je poskušal ekipo, ki je fizično in psihično načeta, predvsem dvigniti na nivo, da se po najboljših močeh bori za kolajno državnega prvenstva.

V tej sezoni sta se Meteorplast ŠIC bar in Bronx Škofije merila trikrat. Prleki so slavili v Ljutomeru (5:2) in na prvi tekmi v Kopru (6:2), na drugi v Kopru pa ni bilo zmagovalca (3:3).

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.05.2023 ob 20:46 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.