https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Muro okrepil 23-letni vezist

12.5.2023  

Almin Kurtovič je nova okrepitev NŠ Mura.

NŠ Mura je predstavila prvo okrepitev v spomladanskem prestopnem roku, Almin Kurtović se iz Ljubljane seli v Mursko Soboto.

Kurtović je bil v preteklih letih član ljubljanskega Brava, za katerega je v članski konkurenci zbral 150 nastopov v vseh tekmovanjih. Bil je tudi član vseh mlajših selekcij Slovenije, za katere je zbral 43 nastopov.

S 23-letnim vezistom je bila podpisana predpogodba, s 1.7. pa bo tudi uradno član čarno-bejlih. Kurtović je z Muro sklenil pogodbo do 31.5.2026, sporočajo iz NŠ Mura.

Almin Kurtović za NŠ Mura pove: "Vem, kam sem prišel, vem kaj Mura pomeni v Sloveniji. Igranje za črno-bele mi predstavlja velik izziv, saj vem, da se od mene veliko pričakuje. Vem, da so pričakovanja navijačev visoka, da v Muri štejejo zmage. Navijačem lahko obljubim, da se bom boril za Murin dres, da bom dal vedno vse od sebe. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Bravu za vse, kar mi je dal tekom moje kariere. Veselim pa se tudi ponovnega sodelovanja z Dejanom Grabićem."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2023 ob 20:04 gost

      Zopet na ic balkanac. Zdaj bodo definitivno prvaki. O tem vec ni dvomov.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2023 ob 23:20 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.05.2023 ob 23:43 gost

      MURA ,samo tako naprej ,držite se 1.SNL ,ne bo več vam trebalo 2.SNL.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.05.2023 ob 4:23 dilinka gost

      Jeeeee dillinka, ges san ga že stano..........pidžen ga coffeee čakan ga Cigajna pa letijva ga pri leder fabrik........jeeeeeee

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.05.2023 ob 12:37 AJAJAJAJAJ gost

      Pravi Slovenec, z pedigrejem. Aja, kaj pa ć?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.05.2023 ob 18:15 gost

      Brezvezne komentare pijšete

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.