https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prleki v prednosti pred povratno tekmo

16.5.2023  

V Kopru je bila odigrana prva tekma za končno tretje mesto v državnem prvenstvu v futsalu za člane. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar je s 5:4 (1:3) premagal škofijski Bronx. Povratna tekma, na kateri se bodo delile bronaste kolajne, bo v petek, 19. maja, v dvorani ŠIC Ljutomer.


Utrujenost po petih razburljivih polfinalnih obračunih proti vrhniškemu Siliku ter utrujajoča, večurna vožnja iz Prlekije na Primorsko sta bila verjetno glavna vzroka za enega najslabših polčasov ljutomerske ekipe v tej sezoni. Kljub temu da je Denis Kneževič že v prvi minuti dvoboja načel mrežo domačega vratarja Alena Mordeja, je bilo nadaljevanje prvega polčasa v znamenju gostiteljev.

Nerazumljive napake v obrambi, ki jih od ljutomerskega moštva v tej sezoni nismo bili vajeni, so pomagale igralcem Bronxa, da so v 8. minuti vodili s 3:1. Klemna Anžela so premagali Nik Zajc (2.), Aleksander Stanić (4.) in Tilen Cupin (8.).

V drugem polčasu je sledil preobrat, gostitelji pa se lahko zahvalijo vratarju Mordeju, da potujejo prihodnji teden v Prlekijo le z zadetkom zaostanka. Adrijan Trstenjak je v 26. minuti znižal zaostanek (2:3), a je Tilen Kamenčič z odlično odmerjenim prostim strelom gostiteljem minuti pozneje znova priigral dva zadetka naskoka.

V nadaljevanju dvoboja je prišla do izraza kvaliteta prleške ekipe, ki je z zadetki Kneževiča (28.), Alena Ruisa (30.) in Thomasa Pihlerja (37.) prišla do zmage in minimalne prednosti pred povratno tekmo.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.