https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Mure None osvojile deseti naslov državnih prvakinj

15.5.2023  

Nogometašice Mure None so nove, stare državne prvakinje ženske nogometne lige Triglav Zdravje. V gosteh so premagale Ljubljano s 3:0 in si priigrale pet točk prednosti pred drugouvrščeno Olimpijo Ljubljano, s katero se bodo pomerile v zadnjem krogu.

Ljubljana - Mura Nona 0:3 (0:1)

Kolbl (17.), Klopčič (47.), De Jesus Matos (71.)

Prvi gol v Ljubljani je zabila kapetanka Špela Kolbl v 17. minuti. Za lažje nadaljevanje so gostje hitro zabile v drugem polčasu, ko je Lara Klopčič povišala na 2:0. Piko na i zmagi in dvojni kroni v letošnji sezoni je v 71. minuti postavila Brazilka Josilene De Jesus Matos.

Pred dobrim tednom dni so murašice slavile tudi v pokalu in osvojile jubilejno deseto pokalno lovoriko. Včeraj so temu dodale še državni naslov, prav tako desetega.

"Naš cilj je bil, da osvojimo dvojno krono. Delali smo na tem, da nam to uspe že na tej tekmi. To se je zgodilo, zato smo zelo vesele. Na tekmi proti Ljubljani se je čutilo, da je pritisk na naši strani, morale smo zmagati. Dobro smo reagirale, zabile tri gole in mirno pripeljale tekmo do konca. Zdaj pa si želim, da bi bila Fazanerija prihodnjo nedeljo proti Olimpiji čim bolj polna, da pred številnimi navijači dvignemo oba pokala," je po uspehu povedala kapetanka Špela Kolbl.

"Uspelo nam je. V Ljubljani smo odigrali pametno, taktično. Pretirane nervoze ni bilo. Igralke so se zavedale odgovornosti in so tekmo tudi uspešno končale. Vesel sem naslova. Veselim se vsake lovorike, pa naj bo to v članski kategoriji ali pri mlajših selekcijah. Vsakega pokala sem vesel, saj je to nagrada za celoletno delo," je dejal trener Robi Berendijaš. Ta je v osmih dneh črno-bele vodil do dvojne krone.

Nogometašice Mure, ki so na začetku sezone igrale kvalifikacije za ligo prvakinj, a so bile v teh neuspešne, avgusta tako čaka nov evropski nastop.

Prihodnji konec tedna nogometašice v elitni slovenski ligi čaka še zadnji krog v letošnji sezoni, poroča STA.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2023 ob 9:23 xy gost

      10x pokal in 10x prvenstvo, kapo dol igralkam in vodstvu

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2023 ob 9:35 Muraš gost

      Čestitke Murašicam in res vsi v nedeljo v Fazanerijo da pred svojimi navijači dvignejo dvojno krono in kak že ide tista pesem iz zgodovine Članske ekipe šampijonske ko so osvojili dvojno krono Muraši mi ma te pokal in ponosni smo z vami in pride večni kafič trener ziko majstore

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2023 ob 16:30 ..... gost

      in kaj ima narod v Murski od tega, popolnoma nič - popolnoma nič, niti Murska ne bo prestolnica, niti Pomgrad ne bo boljše popravljač ceste, niti Pajdo ne proda več hamburgerjev, popolnoma nič ni koristi od nogometašic.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2023 ob 16:56 Sramota gost

      Sramota da smo morali kupit zadnjo tekmo z Ljubljano,najboljša igralka Ljubljane je bila v golu,ha,ha,ha,cirkus,vejpa so naše boukše od vse,nej ka kupuvlemo

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2023 ob 19:24 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.05.2023 ob 19:44 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kakše prdlašice su tou,pa nugé moške ščéju meti....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.05.2023 ob 8:10 Debeli kozic gost

      Lejko bi se zahvalili Kariču,kateri je naredil prvo mesto,katerega je kozic zamenjal,da bi sam sedel na trenersko klop in se kitil na delu kariča,gdaj se je že vedelo gdo je prvak,morete napisat hvala Karič za prvo mesto

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.05.2023 ob 12:25 DK gost

      Ka de ti srce na mesti, evo : hvala Karič za prvo mesto

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.05.2023 ob 7:32 Napuh gost

      Se vidi da si navadni kmet,gospod Karič hvala vam,za prvo mesto,bi morali napisat,zares omejeni Prekmurci

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.05.2023 ob 9:46 gost

      Saj pa nič čudnega,ti ki vodijo v žnk Muri so vsi bedaki pokvarjeni,zahrbtneži,ko so pripeljali Kariča,so ga kovali v strokovnjaka,da bi ga odstavili na nesramen način,ko njim je prinesel prva mesta,gamad

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2023 ob 13:10 pom gost

        gamad piše take komentarje. Če ste vsi taki strokovnjaki, naredite si svoje ekipi, jih vodite, menjajte trenerje po svojih željah in občutkih, seveda tudi igralce, dokler pa pišete pod skrivnim imeni, ste res gamad najhujše sorte. Ni ne prvi trener niti zadnji, ki je bil zamenjan in kaj pol. 10x pokalni prvaki in 10 x državni prvaki , gamad, bedaki pokvarjeni in zahrbtneži pa se zahvaljujejo za vsak vaš komentar, pa kakšen koli že je.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.05.2023 ob 12:30 Skrivalnice gost

      Ti pišeš pod ????,kritiziraš vse,eni pišemo lepo,brez kritik,eni pa kritizirajo,normalno,ti pa začni prvi z imenom in priimkom,pošteno,in potem pametuj,sorry če sem direkten

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.