https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V najboljši enajsterici sezone tudi napadalec Mure

16.5.2023  

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je razkril dobitnike nagrad za najboljše nogometaše in nogometašice v sezoni. Priznanje je dobil tudi Mirlind Daku, ki si je prislužil mesto v najboljši enajsterici po izboru SPINS XI.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je v Grand hotelu Plaza razglasil najboljše nogometaše, nogometašico in trenerja sezone 2022/2023 v Sloveniji.

Pri glasovanju so sodelovale članice in člani sindikata SPINS, torej nogometašice 1. SŽNL in nogometaši 1. SNL. V glasovanje je bilo vključenih več kot 800 trenerjev z UEFA A, PRO in UEFA PRO stopnjo trenerske usposobljenosti. Prav tako so svoj glas prispevali novinarji športnih redakcij, ki prihajajo iz trinajstih največjih medijskih hiš, ter navijači, ki so najboljše izbirali preko aplikacije SPINS XI.

 Vir: SPINS XI 

Žan Vipotnik iz Maribora si je naslov najboljšega prislužil v moški konkurenci. Ana Milović iz Olimpije je zmagala med dekleti.

Najboljši trener lige pa je postal Albert Riera, odhajajoči strateg državnega in pokalnega prvaka Olimpije.

V najboljšo enajsterico leta so se uvrstili:

VRATAR

- Matevž Vidovšek (NK Olimpija Ljubljana)

OBRAMBNI IGRALCI

- Gregor Sikošek (NK Maribor)
- Đorđe Crnomarković (NK Olimpija Ljubljana)
- Max Watson (NK Maribor)
- Marcel Ratnik (NK Olimpija Ljubljana)

ZVEZNI IGRALCI

- Timi Max Elšnik (NK Olimpija Ljubljana)
- Svit Sešlar (NK Olimpija Ljubljana)
- Mario Kvesić (NK Olimpija Ljubljana)

NAPADALCI

- Mirlind Daku (NŠ Mura)
- Charles Ikwuemesi (NK Celje)
- Žan Vipotnik (NK Maribor)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2023 ob 10:42 aqfzbq@bugfoo.com gost

      Zarađujem jako dobro putem interneta (od 140 do 190 eura / sat) od svog laptopa. Prošli mjesec primio sam ček od gotovo 23.000 eura. Ovaj mrežni rad je jednostavan i lagan, ne morate ići na posao, kod kuće kod kuće. U tom je trenutku prilika za rad za vas. Ako si zainteresiran. jednostavno slijedite ovu stranicu....................... >> www.apprichs.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2023 ob 11:58 gost

      To si DAKU zasluži, edini se je na vseh tekmah trudo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.05.2023 ob 8:37 AJAJAJAJAJ gost

      No, lahko bi napisali tudi ŽE SKORAJ BIVŠI. Ker odhaja on in baje še šest-sedem igralcev. Mura se razpada. Počasi a vstrajno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.