https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Bine Anželj podpisal prvo profesionalno pogodbo v Muri

23.5.2023  

Bine Anželj je podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo v Muri.

Kapetan kadetov Bine Anželj je podpisal profesionalno pogodbo s čarno-bejlimi za dve leti.

Strategija Mure je zagotovitev kvalitetnih pogojev za razvoj mladih nogometašev, ki bodo v prihodnje lahko konkurirali tudi za nastop v prvi ekipi. Med te perspektivne nogometaše spada tudi visokorasli osrednji branilec Bine Anželj, ki je s svojimi kvalitetami dokazal, da si zasluži prvo profesionalno pogodbo.

"Že od nekdaj je bila moja želja, da s svojimi igrami pridem do profesionalne pogodbe v Muri, v klubu, za katerega navijam že od malega. Da so v klubu v meni videli potencial, mi daje vedeti, da nekaj delam prav, da sem na pravi poti. Podpis pogodbe pa je motivacija in obveza za naprej, da še bolj trdo delam in garam ter povrnem zaupanje, ki so mi ga pokazali v klubu. Ob tem se moram zahvaliti vodilnim v klubu, da so mi dali priložnost, ki jo bom zagrabil z obema rokama," je povedal Bine Anželj v izjavi za javnost.

Foto: FB NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2023 ob 12:34 AJAJAJAJAJ gost

      Fant, dolgo ne boš v Muri. Kaj hitro te bodo poslali na posojo, potem pa propad, kot veliko Murinih mladih igralcev.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.