https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Na novoletnem turnirju v futsalu za veterane slavili KMN Vitomarci

29.1.2024  

V soboto, 27. januarja 2024, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer potekal 4. novoletni turnir v futsalu za veterane 35+, katerega sta organizirala Športna zveza Ljutomer in ŠIC bar cafe.

Osem ekip od blizu in daleč se je najprej pomerilo v predtekmovalnih skupinah, nato pa sta se po dve najboljši ekipi iz obeh skupin uvrstili v polfinale.

Na prvi polfinalni tekmi so KMN Vitomarci premagali ŠD Ključarovci z rezultatom 3:1. Na drugi polfinalni tekmi pa je bila ekipa ŠIC bar boljša od ekipe ŠD Slaptinci z rezultatom 4:3.

V tekmi za tretje mesto je slavila ekipa ŠD Slaptinci z rezultatom 3:1.
V finalu pa je z rezultatom 4:1 zmagala ekipa KMN Vitomarci.

1. mesto: KMN Vitomarci
2. mesto: ŠIC bar
3. mesto: ŠD Slaptinci

Najboljši strelec turnirja je bil Boštjan Žajdela iz ekipe ŠIC bar, ki je dosegel 13 zadetkov. Naj vratar turnirja je bil Andrej Kozar iz ekipe KMN Vitomarci, naj igralec turnirja pa Simon Kramberger prav tako iz ekipe KMN Vitomarci.

Pokale je podelil Matej Vrbančič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Športna zveza Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.