https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Iz Radomelj se k Muri seli vezist

30.1.2024  

Tretja okrepitev v zimskem prestopnem roku. Iz Radomelj se k Muri seli vezist Sandi Nuhanović.

Sandi Nuhanović je že stari znanec slovenskih nogometnih zelenic. 25-letni Ljubljančan je v članski konkurenci doslej branil barve Radomelj, za katere je v vseh tekmovanjih odigral 154 tekem, ob tem pa dosegel sedemnajst zadetkov in prispeval pet asistenc. V letošnji sezoni je Nuhanović, ki se najbolje znajde v vezni liniji in si je večkrat nadel tudi kapetanski trak mlinarjev, odigral 19 tekem in ob tem prispeval dva zadetka ter asistenco. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisal do 31.decembra 2025, so sporočili iz kluba. 

Robert Koren, NŠ Mura: »Sandi Nuhanović je nogometaš, ki zelo dobra pozna slovensko ligo. Njegov način igre in delovne navade se skladajo s tem, kar želimo videti v Muri. Verjamem, da bo takoj zaostril konkurenco na sredini igrišča in nam pomagal do čim boljših rezultatov. Veseli me, da je Muro prepoznal kot pravo stopničko za korak naprej v svoji karieri«.

Sandi Nuhanović, NŠ Mura: »Vesel in počaščen sem, da bom lahko v prihodnje del kluba kot je Mura, ki vemo, kaj pomeni v slovenskem nogometu. To je nov korak, nova stopnička v moji karieri. Verjamem, da bom lahko pomagal ekipi do zastavljenih ciljev. V Fazaneriji sem igral že večkrat in komaj čakam, da stopim pred te izjemne navijače«.

Foto: arhiv Pomurec, NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2024 ob 16:26 Markojca gost

      Strašno!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2024 ob 21:59 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2024 ob 17:45 AJAJAJAJAJAJ gost

      HAHAHAHA burleska se nadaljuje.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.01.2024 ob 17:58 gost

      MORKOJCA MOGOČE BI TUDI TI RADA IGRALA PRI MURI VERJETNO BI BILA DOBRA VRATARKA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.01.2024 ob 18:33 gost

      Ajajaja, ka ciprese že dišijo?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.01.2024 ob 18:47 gost

      To je pravšnji igralec za Muro, ki pozna kako se mora boriti za OBSTANEK v ligi. Bravo stručnjak Koren.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.