https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

19.03.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.



DOM STAREJŠIH RAKIČAN, MURSKA SOBOTA zaposli STREŽNICO/STREŽNIKA V SOCIALNEM VARSTVU za določen čas 6 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo ali osnovnošolsko izobrazbo in dobro znanje slovenskega jezika. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 23. marca 2024. Iščejo tudi BOLNIČARJA/NEGOVALCA, BOLNIČARJA/NEGOVALCA - PRIPRAVNIKA in SOCIALNO OSKRBOVALKO. 

ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST BELTINCI nudi delo SOCIALNEMU DELAVCU za določen čas s poskusnim 1 mesečnim obdobjem. Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Socialno delo in svetovanje, 3 leta delovnih izkušenj, dobro znanje slovenskega jezika, zahtevna računalniška znanja in opravljen strokovni izpit iz socialnega varstva. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 23. marca 2024. 

OSNOVNA ŠOLA MIŠKA KRANJCA VELIKA POLANA, VELIKA POLANA zaposli RAVNATELJA ZAVODA OŠ MIŠKA KRANJCA VELIKA POLANA za določen čas 60 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Urnik dela je dopoldan. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Izobraževalne znanosti, 5 let delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. marca 2024. 

OBČINA RADENCI zaposli KOMUNALNEGA DELAVCA II - HIŠNIKA IV, za nedoločen čas, s poskusnim, 3 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in 4 mesece delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. marca.

DAIHEN VARSTROJ nudi delo PREZENTATORJU VARILNIH APARATOV, za določen čas, 6 mesecev. Poskusno delo traja 4 mesece. Pričakujejo V. stopnjo izobrazbe s tehničnega področja, 3 leta delovnih izkušenj, zaželene so delovne izkušnje s področja varjenja, znanje hrvaškega oz. srbskega jezika, osnove angleškega ali nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. marca. 

CENTER ŠOLSKIH IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI, LJUBLJANA išče RAČUNOVODJO v MURSKI SOBOTI. Nudijo delo za nedoločen čas s poskusnim 3 mesečnim delom. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) izobrazbo ali višjo strokovno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, zahtevna računalniška znanja. Zaželeno je, da je izobrazba Ekonomske smeri, poznavanje knjigovodstva posrednega proračunskega porabnika in poznavanje zakonodaje javnih zavodov. Kandidati naj k vlogi priložijo potrdilo iz kazenske evidence za fizične osebe in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku. Kandidati naj v vlogi navedejo svoj e-naslov, na katero delovno mesto se prijavljajo in organizacijsko enoto. Kandidati naj vlogo pošljejo po e-pošti do 24. marca 2024. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2024 ob 6:45 gost

      Res same bajne službe. Za določen čas. Edino direkturi imjo za nedoločen čas. Zato vsa ta dela za določen čas opravljajo direkturi keri imajo veliko časa v službi.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2024 ob 6:53 gost

      Zdaj ponuja tudi Janez Janša službo vsem tistim upokojencam keri je ukradel dostojne penzije. Da se udeležijo štrajkaka v Ljubljani proti vladi Robert goloba keri je končno po 33 letih samostojne Slovenije začel slovenijo peljati na pravo pot. In ta pot pelje mimo prepad kamor jo je Janez Janša 33 let prisilno peljal. Kajti če bi bil zdaj na vladi Janez Janša bi Slovenija že bila globoko v prepadu. In nas niti sam bog nebi več ven potegne. Janša se pa štajka v Ljubljani tudi sam udeleži ker nebo njegov Pittbul Hojs imel vodnega topa z strupenimi plini da bi Slovence zastruplja. Kot se je to dogajalo za časa vlade janeza Janše.

      19 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2024 ob 8:25 gost

        Fašistične metode od fašističnega vnuka, saj naj bi bil prav dedek predsednika vlade Roberta Goloba čisto pravi fašist.

        26 13 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.03.2024 ob 6:53 gost

      E

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.03.2024 ob 6:57 gost

      Gdo se nebo udeležil štrajka v Ljubljani bo Janez Janša in stranka SDS nova slovenja sprožil postopek na sodišču. Kajti te stranke kaznujejo vse Slovence tko da jih tožijo če se njim Slovenci uprejo. Ko je bil Janez Janša na vladi so se njim dijaki in študenti uprli pa so jih dali na sodišče. Edina država na svetu ki toži svojo mladino prihodnost svoje države.

      16 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.03.2024 ob 7:04 gost

      Če hočejo Slovenci vlado kera bo svoje državljane polivala z vodnimi topi jih zastruplja la z strupenimi plini, bo kaznovala jih tožila ko bodo zahtevali svojo pravico kot mlade z tožbami. Če želimo da bomo živeli v strahu in zapiranjem Slovencev pod policijskim ustrahovanje Slovencev z strani stranke SDS in nove Slovenije pote se lahko udeležijo Slovenci štraka diktature v Ljubljani največjega mešalca,,,,, DREKA,,, 33 let samostojne Slovenije janeza Janše.

      16 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.03.2024 ob 8:44 gost

      Ha jebo te kakši norček je te od 06:45 pa do 07:04 idiot,non stop eno pa isto.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2024 ob 9:57 Lendavski nadvojvoda gost

      Evo,del Slovencev je pedrov slaboumnih,rit ližejo Ivanu Janshi.Sramota so za svojo deco.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.03.2024 ob 10:06 smrkci gost

      Saj pa iščem zaposlitv že 15 let,vedno isti odgovor,ste prestari,ne izobražen,zpiz odločba to so odgovori delodajalcev v vseh Prekmurskih podjetjih in s.p.jaz jim pa rečem jebite si svojo mater in zaposlite begunce maš u pizdo materino idiotsko.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.03.2024 ob 10:34 gost

      Se vidi koliko hlapcev janeza Janše je na socialni. Kajti vsi buziji SDS se oglašajo na tem portalu. To pomni da vlečejo socialno in Janezi Janši hodijo dupe lizat.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.03.2024 ob 11:38 smrkci gost

      Janez Janša je bil in bo najboljši voditelj v Slovenije, kateri ga pa kritizirate ste pa idioti in psihični bolniki,manipolatorji.Vem da vas bo bolelo kar sem napisal ampak je resnica,vi vsi,ki pa znate samo kritizirati ne poznate resnice.Živel Janez Janša in se čim hitreje vrni na oblast ker, če ne bo Slovenija potonila.

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.03.2024 ob 11:55 nenormalni delodajalci gost

      zaposli te za 6 mesecev, da nadomestiš nekega seljaka (ki opravlja v tem času drug posel) in v 6-ih mesecih imaš 4 mesece poizkusno delo, ki ti ga tako tudi plača?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Vsak idiot pozna ime suženjstva in to se pojavlja 2024 leta pri SLOVENSKIH DLODAJALCIH??????????????? Čudno, da niso zahtevali opravljenega doktorata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAIHEN VARSTROJ, sramota od firme, banda hudičeva, sicer bi pa tudi direktor v teh 6 mesecih lahko kaj postoril, da ne bi imel žuljev na prdekani (zadnjici)

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.03.2024 ob 12:09 ........ gost

      da voliš Janeza Janšo, pa res moraš biti psihični bolnik, Smrkec, ti si edini največji Slovenec, ki poznaš resnico, samo ni znano o kateri državi govoriš, kajti v Sloveniji je dugačna. Verjetno se boš udeležil shoda penzionerjev v Ljubljani, upam, pa da ti bo Janez Janša povrnil odstotek pokojnine, ki ti ga je ukradel leta 2012. Če si seveda uokojenec, golaž, žemljica in vrnitev ukradenega te čaka v Ljubljani.Če si pa delavec, pa delaj, ne jamraj. Da boš več prispeval za svoje domače, če jih imaš v penziji do takrat, ko jim bo Janez Janša spet ukradel. In takrat si ga odpelji domov, če še ne bo v penziji.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.03.2024 ob 12:10 gost gost

      BUDALE LEJVE DIPLOME KUPLJENE PODARJENE BOSNA IŠČE NEKAJ MOGOČE JE KAJ TUDI PRI NAS DIPLOMANTI IZ BOSNE

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.03.2024 ob 12:15 Busybee gost

      Še kdo pleše?

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.03.2024 ob 12:26 gost

      Zdravnike rabimo, Golobajzarje pa ne, SD jevske lopove pa sploh ne. GOLOB ODSTOP.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.03.2024 ob 12:27 gost

      Zdravnike rabimo, Golobajzarje pa ne, SD jevske lopove pa sploh ne. GOLOB ODSTOP.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      19.03.2024 ob 12:28 seveda plešemo gost

      vsi, katerim je gospod Golob povrnil zaupanje v državo in nas osvobodil pritvora Janeza Janše.Ali vam desnim pedrom ni všeč, da se lahko svobodno gibljete po prelepi Sloveniji, v času vladanja vašega seljaka pa so se po Sloveniji gibali le begunci, ki jih dane do državne meje s Hrvaško dovaža vaš desničar Plenkovič.Pleši, pleši dok si mlad, dok ti kurac oče stat, a kad kurac gubi moč, kaže Janši laku noč.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      19.03.2024 ob 13:13 gost

      Ljubljani se bo ponovila zgodovina pred drugo svetovno vojno. Sam takrat se je tak štrajk odvijal v Nemčiji pod vodstvom največjega zločinca in diktaturaja v zgodovini človeštva Adolfa Hitlerja. Zdaj pa bo v Ljubljani podmladek tega istega diktaturaja Janez Janša organiziral isti shod vseh podgan. Obvezno se ga mora udeležiti,,,,, smrkonja,,,,, ker dobi plesnivi sendvič in sok pingo za debile. Pa še po koncu shoda bo potrebno polizati,,, dupe,,, Januš groznemu. Zato bo primeren,, smrkonja,,, smrkec,,, keri verjetno nima niti 4 razrede osnovne šle končane. Kajti janeza Janšo podpirajo samo podpovprečni kreteni z inteligenčnim kvocientom pod nula 50.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2024 ob 13:26 gost

        Še dobro, da ga ne podpira genij 🕊, ki je tako dober in uspešen, da se Slovencem zaradi glavobola kadi iz glave.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      19.03.2024 ob 13:16 gost

      Janez Janša mora pridobiti nove kretene za volitve ker ga najbolj zvesti borci zapuščajo. Anže logar, Eva irgel itd. Zato bo pa vsak polpismen glupi Slovenček dober kot Slovence imenuje Janša.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      19.03.2024 ob 14:17 gost gost

      Pa dajte ,že ednouk enjajte s ten propalin Janušon groznin. On je oplel ,puste ga naj v miri živi svojo starost. Mogoče de gor prišo zdaj, ko ma dosta časa, ka ga nihče več n e šmirgla, kak je mimo brcno, s svojo diktaturo. Pa smiliti se njemi začali njegovi ritolizniki, pa norca de se delo iz vas. Tak ka, puste ga, on je oplel za vse večne čase. Naj se skrije v mišjo luknjo, ker se cel svet norčuje iz njega.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      19.03.2024 ob 15:02 PRLEK gost

      TA GRIMS JE GOVNO A JANŠA MU DAJE PODPORO. SRAMOTA,SRAMOTA......

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      19.03.2024 ob 15:07 Fikus v kotu pisarne gost

      Jutri so klobase zastonj... Jutri.... Jutri....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      19.03.2024 ob 15:12 gost

      Lendavski oziroma srbko ti si zadnji Stalinov vojak !!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      19.03.2024 ob 15:15 gost

      Ha,ha,ha polpismena levojajčna ovca ob 13:13se pogovarja o izobrazbi,oho,ho klošar nepismen.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      19.03.2024 ob 15:18 gost

      Srbijanc prazno slamo tolče !

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      19.03.2024 ob 15:19 gost

      in jaše mrtvog konja 15:18

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      19.03.2024 ob 15:56 Lendavski nadvojvoda gost

      No,teleta desna,delam v dobri ustanovi.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      19.03.2024 ob 16:10 Lendavski nadvojvoda. gost

      Spet sem bogi,bogi,spet sem nor in to na pune.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2024 ob 16:24 Lendavski nadvojvoda gost

        No,ta,ki poskuša biti jaz,je Pedro, pa desnoidiotizem mu je napisan na papirček,kar pač ponavlja.Ivan mu še ni po telegrafu dostavil nov "plonkec".Dece ne bo imel nikoli,je topel.Torej se naj sramuje sam sebega,pa še nekaj,kaštiga je nad njim, bo hitro s petami vküp drapnu,dan,dva,kap .Amen.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      19.03.2024 ob 16:28 gost

      Koordinacija zdravniških organizacij je na ponedeljkovi seji sprejela več sklepov v zvezi z zdravniško stavko, ki poteka od 15. januarja. Organizacije pozdravljajo mediacijo kot zbliževanje stališč, vendar pozivajo k čimprejšnji določitvi rokov za njen zaključek, saj to zahtevajo rastoče stiske bolnikov in posledično tudi zdravstvenega osebja. Sklepi koordinacije: 1. Stavka je klic obupa za ohranitev javnega zdravstvenega sistema. 2. Zdravniške organizacije pozdravljamo mediacijo kot zbliževanje stališč, vendar pozivamo k čimprejšnji določitvi rokov za njen zaključek, saj to zahtevajo rastoče stiske bolnikov (in posledično tudi zdravstvenega osebja). 3. Po objavljenih podatkih NIJZ se obseg dela v dosedanjem poteku stavke (do 15. marca) ni bistveno zmanjšal, nasprotno, epidemija gripe je skupen obseg zdravstvenih storitev celo povečala, iz česar lahko napačno sklepamo, da stavka nima posledic. V njenem nadaljevanju se bodo le-te drastično pokazale. 4. Med stavko je poskrbljeno za vse ranljive skupine, vendar se izteka čas za vse tiste, ki jih je bilo v začetku stavke varno prenaročati. Vladni pogajalci se morajo tega zavedati in prevzeti odgovornost za neetično zavlačevanje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      19.03.2024 ob 16:49 Lendavski nadvojvoda gost

      Neetični so tisti,ki mislijo,da so doktorji,so pa sami nesposobneži,denarja lačni.Plačat je treba kot drugje sposobne,recimo kirurge,ostali pa na minimalca.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      19.03.2024 ob 18:41 gost

      TUKAJ SE OGLAŠATE SAMI NEOTESANCI __IZMEČKI LEVOJAJARJI IN DESNIČARJI ;ki niste nikome ništa--BUZIJI !!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      19.03.2024 ob 18:54 gost

      Večjega izmecka v Sloveniji in na svetu ni kot je eden in edini Januš grozni. Včasih ima človek občutek ko posluša janeza Janšo da je od mrtvih vstal največji zločinec v zgodovini človeštva Adolf Hitler.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      19.03.2024 ob 20:09 Busybee gost

      Golobajzari z nevladniki od Nike Kovač Jašeka Jenulla in podobno golaznijo to je itak dream team. Kradejo vam pred vašimi nosovi pa itak so vse naj naj. Bomo videli kaj dolgo boste še plesali🤣🤣🤣debili levuharski

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      20.03.2024 ob 9:46 Charly gost

      Vse to deljenje na leve,desne pa na takšne in ovakšne, vse to je hrana za rajo. Da se krega med sabo. Med tem pa samooklicana elita brez vsakršnih zadržkov ropa naprej. Raja pa se prepira, pa mlati prazno slamo....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.