https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Remi Beltinčanov in Bilja, Nafta premagala Primorje

17.3.2024  

V 21. krogu 2. slovenske nogometne lige je Nafta premagala Primorje z 2:0. V Biljah, kjer so gostovali Beltinčani, ni bilo zadetkov.

Prvenstveno srečanje 21. kroga 2. SNL med Nafto in Primorjem se je včeraj končalo s prepričljivo zmago domačih. V Lendavi je ajdovsko mrežo načel nekdanji igralec Primorja Toni Lun Bončina, ki je v 11. minuti dosegel svoj 14. gol sezone in je prvi strelec lige. Stjepan Oštrek je s svojim desetim golom v 71. minuti podvojil prednost modro belih. Tekmo v Lendavi si je ogledalo 500 gledalcev. 

Beltinčani so se včeraj pomerili v Biljah. Kljub nekaj lepim priložnostim sta mreži na obeh straneh ostali nedotaknjeni. Še najlepšo priložnost so v 57. minuti imeli žuti, a je strel Zorman domači vratar obranil.

Nafta je z zmago utrdila prvo mesto na lestvici in je zdaj pri 45 točkah, Beltinci na drugem mestu pa jih imajo 41.

VITANEST BILJE - BELTINCI KLIMA TRATNJEK 0:0

Bilje: Lipičar, Cipi, Pršo (od 79. Koron), Doplihar, Trivunović (od 73. Bijelonja), Župan, Koštić, Žejen, Marinič, Trdin, Gomizelj.

Beltinci: Moćić, Zorman, Jug, Pihler, Štrakl, Kralj (od 70. Leban), Nerguti (od 45. Kosi), Katuša (od 79. Sočič), Kaučič, Črnko, Rantaša.

Rumeni karton: Trdin.

NAFTA 1903 - PRIMORJE EMUNDIA 2:0 (1:0)

(Bončina v 11. min; Oštrek v 71. min)

Nafta: Nemeth, Erniša, Dinnyes, Gergö, Bešir, Novinič, Oštrek (od 81. Polić), Rebernik (od 64. Igrec), Vuica (od 64. Pigac), Paljk, Bončina (od 92. Horvat).

Primorje: Macan, Zukić, Petek, Dedić, Fogec, Jermol, Suljanović, Agrelos (od 65. Ignjatović) Zavnik, Čandić (od 78. Babin), Gulič (od 65. Vuković).

Rumeni kartoni: Paljk, Nemeth; Fogec.

Foto: arhiv Pomurec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2024 ob 12:19 Bumbar gost

      Če bi pa včeraj Nafta izgubila, bi takoj 5 min po tekmi objavili.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2024 ob 13:47 ŠUMA INFORMACIJA gost

      Beltinci izgubljajo boj za 1. mesto v drugi ligi. Danes je po porazu s /:0 v Lipi odstopil trener Ljubo Antolin, ki bi naj poinformacijaz z beltinske pumpe zasedel eno od trenerskih mest v beltinskem drugoligašu. So Gajserju šteti dnevi na trenerskem mestu?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2024 ob 20:45 Ata gost

      Vodstvo Nš Beltinci poskrbite ,da bodo mlade selekcije imele strokovno vodstvo , kot se spodobi.Preveč se vlaga v amatersko vodenje selekcij .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.03.2024 ob 15:18 Ugled gost

      Beltinci,predsednik,po govoricah gre v prvo ligo,Trener in tehnični mu pa prodajata točke

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.