https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Aplavz

20.3.2012  

Blondinke so plezale na goro, družbo pa jim je delala rjavolaska. Prišle so do prepadne stene, s katere je visela vrv. Blondinke so se povzpele, za njimi pa še rjavolaska. Ker je bila teža prevelika, je vrv začela popuščati in ugotovile so, da se bo morala vsaj ena spustiti, če hočejo, da bo vrv vzdržala in se ne bo strgala. Rjavolaska se je prostovljno javila, saj je bila najbližje tlom in je menila, da se bo med padcem najmanj poškodovala. Javila se je:
"Jaz sem bom spustila!"
Blondinke pa so ji od veselja bučno zaploskale ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.