https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

POM NOGOMET: NK Črenšovci so si zastavili dolgoročne cilje

21.8.2014  

Kot naslednjega v sklopu predstavitev tretjeligaških ekip predstavljamo lanskega prvaka v 1.MNL Lendava Nogometni klub Črenšovci.

 

NK  Črenšovci je začel s pripravami 12. julija 2014. Treningi potekajo v skladu z načrti strokovnega štaba. Igralcem, ki imajo na dan treninga popoldan obveznosti, so omogočili treninge v dopoldanskem času. Treningi potekajo pod vodstvom trenerja Gorana Köveša, ki je člansko moštvo vodil že prejšnji dve sezoni, potekajo pa na terenih Športno rekreacijskega centra Črenšovci, kjer imajo poleg glavnega igrišča na voljo tudi odlično pomožno igrišče. Za potrebe uigravanja moštva pa so odigrali že tudi nekaj prijateljskih tekem (Čarda, Polana, Kobilje, Renkovci, Hodoš, Cven, itd.).


Klub so zapustili Miha Kolarič, ki bo svojo nogometno pot nadaljeval onkraj slovenske meje, Andrej Graj se seli v Renkovce, Gregor Bunderla pa v Turnišče.

Novinci v kadru pa so Davor Zadravec, Alen Šernek in Borut Majcen, ki so prišli iz Lipe ter Marko Bagari iz Čarde, Aleš Gabor iz Grada, iz izposoje pa se je vrnil tudi vratar Jan Miholič.

V taboru ocenjujejo, da so z okrepitvami pokrili kader, ki je zapustil klub in da bo ekipa po koncu priprav pripravljena na igro, ki bo všečna in bo dajala želene rezultate.

V klubu so si zastavili dolgoročne cilje in sezona, ki je pred njimi je en korak do dosege le-teh. Predvsem si želijo pokazati dober nogomet, uigrati moštvo ter se tudi v tretji ligi uveljaviti kot moštvo, ki igra dober nogomet v skladu s fair play pravili. Želijo si čim boljših rezultatov, ki bodo dober motiv tudi za mlajše selekcije, saj se v klubu zavedajo, da brez njih ni svetle prihodnosti.

V vodstvu kluba so si zadali jasne cilje tudi glede finančnega poslovanja. Le-to je stabilno, svoje obveznosti do igralcev in dobaviteljev poravnavajo v dogovorjenih rokih in to bodo zasledovali tudi v prihodnje.

 

OGLEJTE SI TUDI PREDSTAVITVE OSTALIH ŽE PREDSTAVLJENIH TRETJELIGAŠEV:

NK Tromejnik v novo sezono s sistematično urejenim igralskim kadrom

NK Grad z novim trenerjem cilja na sredino lestvice

NK Čarda cilja na zgornjo polovico lestvice

NK Serdica želi obstati v tretji ligi

ND Lušt Beltinci naskakuje prvo mesto

NŠ Mura cilja na uvrstitev okoli petega mesta

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2014 ob 10:35 gost

      Črenšovci do plesali samo eno sezono v 3 ligi.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2014 ob 12:23 jožek gost

      gda pa mijslite tribune napraviti? vse okoliške vasi jij že majo...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2014 ob 12:40 Ronaldo gost

      Ka drugo leto liga prvakof????? jah, v ekipi so sami jaaaki ;)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.08.2014 ob 13:07 gost

      Kak lejko mate vse plačano, či pa vse plačuvlete mimo računov. Vsi klubi fantazejrajo, ka majo vsi zagotovljena sredstva za tekočo sezauno. Po drujgi strani pa pravijo, ka je vse na amaterski bazi. Plačuvlemo na rokej, pa vupamo, ka nas ne dobijo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.08.2014 ob 21:33 gost

      turnišče šampion

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2014 ob 23:00 gost gost

      Pustili so drugega strelca lendavske lige. Ne trenira pomemben vezni igralec CIGUT, mladinska ekipa je na nuli. Za tretjo ligo se niso pripravili niti igralska niti organizacijsko. Otroci pomembnih članov društva trenirajo v Turnišču. Za razmislit.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.08.2014 ob 20:55 gost

      turnišče bo prvak saj smo šampioni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.