https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah so mladi in stari peli skupaj z Avseniki

Moravske Toplice, 23.08.2014 ob 9:00  

V nizu poletnih dogodkov in koncertov v organizaciji Term 3000 je tokrat v petek potekal na športnem igrišču v Moravskih Toplicah koncert priljubljenega Ansambla Saša Avsenika. Priljubljeni ansambel narodno zabavne glasbe je s številnimi znanimi skladbami ogrel srca tako starejših kot mlajših, ki so ob njihovi spremljavi veselo peli in zaplesali.


Ansambel Saša Avsenika sestavljajo poleg Saše še Mitja Skočaj, Jan Tamše, Matic Plevel, Aleš Jurman, Maja Berce Podrekar in Dejan Zupan. Skupina nadaljuje tradicijo bratov Slavka in Vilka Avsenik, enega največjih fenomenov slovenske glasbe. Slavko Avsenik je leta 1991 zaključil svojo profesionalno pot, nato pa se je na odru pojavil njegov sin Gregor, leta 2009 pa je nadaljeval družinsko glasbeno tradicijo vnuk Sašo z že tretjo generacijo naslednikov Avsenikovih melodij. Letno opravijo okrog 160 nastopov, občasno se zasedbi na odru pridruži tudi Sašev oče Gregor Avsenik. Tokrat so ogreli srca številnim starejših pa tudi mlajših v Moravskih Toplicah. Ob Avsenikovi spremljavi so veselo zapeli in tudi zaplesali.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2014 ob 16:40 gost

      Frajtonarca na Avsenikovem koncertu????? A se mu je zmešalo????? Sramota!!!! Padli so na nivo Modrijanov!!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2014 ob 18:00 Gost gost

      Tij si pa bumbar ka vejkšoga nega! Če se što ščej na tvoj nivo spistite tak nüca podmornico!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2014 ob 19:22 gost

        Prosim, komentiraj nekaj, kar razumeš. Glasbe zagotovo ne. A ti sploh veš, kaj pomeni ime Avsenik? Frajtonarca (mimogrede, naučil sem se jo v pol leta) je skrunitev Avsenikove glasbe. Ti pa hitro poslušat Rožico, da ti bo toplo v hlačah!

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2014 ob 19:36 gost gost

      Ge san v tej glasbi vec lejt kak se tij star ... Vsi znamo ka je Avsenik, pa vsi znamo ka je frajtonarca. Tako da ...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2014 ob 20:26 gost

        Če to drži, potem pa res ne veš kaj govoriš. Ostani lepo pri Modrijanih, ker višje očitno ne sežeš. Kar pa se tiče staža v glasbe... Ti, ti, ti.... Ne bom se več trudil, ker ne razumeš pointe. Prekmurje ima kar nekaj odličnih glasbenikov, ti pa zagotovo nisi med njimi. Konec debate in adijo. Grem si malo potešit dušo na klavirsko harmoniko. :)

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2014 ob 20:34 gost gost

      Glej če si pristaš klavirke jo igraj. Sam igram obe. Avseniki so pojem ki spada k klavirski harmoniki in ne zdi se mi narobe da zaigrajo tudi na frajtonarco. Zakaj je zdaj tak problem? Glede Modrijanov pa: Na kakšnem nivoju pa so? Ti razprodaš 2 večera v nekaj minutah? Glasba ni stvar okrog katere bi se morali prepirati. Uživajmo v njej. Vsak v svoji in ni treba zaničevati drugih. Pa lep pozdrav.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2014 ob 9:36 Afterpari pri JOŽI gost

      Vsaka njim čast Avsenikom, igrali, peli, družbo povezovali tudi karaoke so dovolili. Zaigrali so tudi zabavno glasbo slovensko in tujo. Pa naj še povem, da so multiinstrumentalisti. Kapo dol, pa povrh še prijazni in nič zvišeni.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.