https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so članki, ki ste jih letos najraje brali na Pomurec.com

31.12.2021 ob 6:00  

Letošnje leto se počasi bliža koncu in le še nekaj ur nas loči do vstopa v leto 2022. Na spletnem portalu Pomurec.com smo se tako ozrli v leto 2021 in izbrali tiste vsebine, ki so pritegnile največ pozornosti. 

 

 

FOTO: Pomurje zajele nevihte, klestila tudi toča

Največ pozornosti so pritegnile vremenske ujme. Opozorilo pred zelo veliko verjetnostjo toče na območju Pomurja in o padanju toče je bil najbolj bran članek iztekajočega leta.

Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Nina Donelli navdušila občinstvo v Ropoči

Med najbolj branimi članki je veselica z znano slovensko pevko Nino Donelli in skupino Prestiž v Ropoči, ki se je odvijala 31. julija. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Državne prvake evforično pričakali zvesti navijači

FOTO in VIDEO: V Murski Soboti navijači navijali za Muraše

Zelo veliko pozornosti so pritegnili nogometaši Mure, ki so spisali nogometno pravljico. Priigrali so si zgodovinski, prvi naslov v slovenskem državnem prvenstvu. Postali so državni prvaki za sezono 2020/21.

Članka najdete tukaj in tukaj.

FOTO in VIDEO: Grupa Vigor navdušila množico na Ajdovi noči

Med najbolj branimi članki je bila tudi prireditev Ajdova noč, ki so jo po enem letu premora, 9. julija ponovno izvedli s pestrim programom. Članek najdete tukaj.

FOTO: Murska Sobota je bogatejša za nov kozmetično frizerski salon

Decembra je v Šavel centru v Murski Soboti svoja vrata odprl kozmetično frizerski salon Fajnasan, ki je pritegnil obilo vaše pozornosti. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Modrijani zabavali množico v Ljutomeru 

V sklopu praznovanja 65. občinskega praznika Občine Ljutomer so na letnem kopališču v Ljutomeru nastopili Modrijani in s tem pritegnili vašo pozornost. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Luka Basi in Blue Planet navdušili množico v dvorcu Rakičan

FOTO in VIDEO: Siddharta in Alo!Stari poskrbeli za noro zabavo v dvorcu Rakičan

V dvorec Rakičan se je po enoletnem premoru, konec oktobra znova vrnila prireditev Ples-noč čarovnic, ki je požela obilo vaše pozornosti. Posebej so vas pritegnili nastopajoči: Luka Basi, Blue Planet, Siddharta in Alo!Stari.

Članka najdete tukaj in tukaj.

FOTO in VIDEO: V Lendavi po letu premora znova zadišalo po bograču

V Lendavi je v nekoliko okrnjeni obliki potekal Bogračfest, za katerega ste pokazali veliko zanimanja. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Trezino senje privablja številne obiskovalce

V središču Murske Sobote je potekalo tradicionalno Trezino senje, na katerem so se zbrali kramarji, rokodelci in gostinci iz vse Slovenije, ter s tem pritegnili vašo pozornost. Članek najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.