https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Evropa 2020 na Pomurec.com

 

Pripravili smo vam pregled prispevkov, v katerih smo predstavili sedem ključnih smernic v okviru projekta Evropa 2020, ki ga bo izvajala Evropska unija. V okviru projekta Evropa 2020 smo spletni portal Pomurec.com organizirali tudi javni posvet, na katerem smo iskali recept za razvojni preboj.

Preko inovacij do dobro plačanih delovnih mest


Mobilnost mladih pogojuje denar


Produktivnost in inovacije bodo temeljile na digitalnih tehnologijah


Namesto fosilnih goriv bo potrebno več obnovljivih virov energije


Prihodnost Slovenije in Evrope mora postati zelena


Učinkovito izpeljane reforme za zmanjšanje brezposelnosti


Nova delovna mesta so najboljše zdravilo proti revščini in socialni izključenosti


Javni posvet Pomurec.com: iskali smo recept za razvojni preboj

-----------------------

Slovenija je s 1. majem 2004 postala članica Evropske unije.

Prispevek je sestavni del finančne podpore programa, s katerim želi slovenska vlada prispevati k obveščenosti, razumevanju in javni razpravi o članstvu v EU ter o vseh posledicah članstva za življenje slovenskih državljanov in državljank.

http://www.evropa.gov.si

Program obveščanja izvaja Urad Vlade RS za komuniciranje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.