https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-MUZIKA

Pomurec.com predstavil 16 mladih glasbenih talentov, najbolj brana Tina Vrdjuka

17.11.2011  

Danes se zaključuje rubrika POM-MUZIKA, v kateri smo uspešno predstavili 16 mladih glasbenih talentov iz Pomurja, ki se uveljavljajo na glasbeni sceni.

Predstavili smo šest bendov in deset posameznikov. Imeli smo priložnost spoznati različne glasbene zvrsti, ki so jih mladi zastopali - vse od rapa, popa pa do metala.

Z rubriko POM-MUZIKA smo želeli mlade in neuveljavljene pomurske glasbene izvajalce vzpodbuditi k nadaljnjemu razvoju, promociji in krepitvi oblikovanja kolektivne zavesti na področju glasbene kulture v Pomurju.  

Tokrat zadnjič v tej rubriki ponujamo pregled nad mladimi, ki so sodelovali v rubriki, kot prve pa predstavljamo tiste tri, ki so bili najbolj brani.

1. Tina Vrdjuka

Tina Vrdjuka meni, da mora vsak glasbenik biti sam svoj največji oboževalec.

Ogled celotnega prispevka

 

2. Kristjan Kuhar

Kristjan Kuhar, dijak predšolske vzgoje v Ljutomeru, je raper, ki v svojih besedilih predstavlja sebe in družbo okrog sebe.

Ogled celotnega prispevka


3. David Kreslin

David Kreslin, ki prihaja iz Rakičana, nas je navdušil z vokalom in kitaro ter s tem, da mu je uspel vpis na Konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, kamor se lahko vpišejo le mladi glasbeniki, ki dosegajo določene pogoje in so resnično nadarjeni za glasbo.

Ogled celotnega prispevka

 

Ostali, ki so se predstavili v rubriki POM-MUZIKA:

Julie

 

Tilen Babič

  

Free For Cash

 

After End

 

Nija

 

Mario Horvat 

 

Tomaž Matko

 

David Ficko

  

Happy Face 92

 

Marko Pascal Rožman

 


Dark Sphere

 

The Eight

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.