https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

To je 10 najbolj branih člankov na Pomurec.com v letu 2018

31.12.2018  

Letošnje leto se počasi poslavlja in samo nekaj ur nas loči do vstopa v leto 2019. Na spletnem portalu Pomurec.com smo se tako ozrli v iztekajoče se leti in pregledali, kateri so tisti članki, ki ste jih najraje prebrali.


Objavljamo seznam člankov, ki so v letu 2018 pritegnili največ vaše pozornosti:

1. mesto: Prekmurec s poslovno idejo osvaja svet, s patentom že v prvi uri zaslužil skoraj tri milijone dolarjev

Največ pozornosti je vzbudila zgodba Prekmurca Mihe Meolica, ki je med čakanjem na letališču, ko so mu dvakrat prestavili let, našel idealno rešitev za ljudi, ki iščejo prostor za sprostitev, spanje, delo ali uživanje v zasebnosti, medtem ko so še vedno na javnem prostoru. Spalne kapsule AirPod, so namreč tiste, ki navdušujejo in osvajajo svet. Celoten članek najdete TUKAJ.

Foto: Osebni arhiv Miha Meolic

2. mesto: Štihcu grozi zapor

Veliko pozornosti je vzbudil članek o Antonu Štihcu v zvezi s posojilom, ki ga je Komunala dala Športnemu društvu nogometna šola Mura 05. Celoten članek najdete TUKAJ.

3. mesto: Ohladitev že na vidiku

Kot kaže bralci veliko pozornosti nameniti tudi vremenskim razmeram. Poleti vas je tako zanimalo kdaj bo po vročinskem valu prišla ohladitev. Celoten članek najdete TUKAJ.

4. mesto: Ekskluzivno: razkrivamo nastopajoče na letošnjih Soboških dnevih

V prekmurski prestolnici je letos, tradicionalni poletni festival, potekal že 23. leto zapored, in zanimalo vas je, kdo so nastopajoči na Soboških dnevih. Celoten članek najdete TUKAJ.

5. mesto: Kdo so županski kandidati v Pomurju?

Letošnje leto je minilo v znamenju volitev in vas je zanimalo, kdo so bili kandidati, ki so se potegovali za županske stolčke v pomurskih občinah. Celoten članek najdete TUKAJ.

6. mesto: Eurojackpot tokrat romal v Ljutomer

Pozornost pritegnejo tudi članki, povezani z dobitniki nagrad iger na srečo, tokrat Eurojackpota. Celoten članek najdete TUKAJ.

7. mesto: Soboški SDS grozi

Politično dogajanje je bilo letos pestro in tako je bralce zanimalo komu grozi soboški SDS. Celoten članek najdete TUKAJ.

8. mesto: FOTO: Nočno gasilsko tekmovanje v Korovce privabilo množico obiskovalcev

Pritegnejo vas tudi članki iz rubrike zabava, kar nakazuje članek o tradicionalnem nočnem gasilskem tekmovanju v Korovcih, kjer sta nastopili skupini Vigor in Plamen. Celoten članek najdete TUKAJ.

9. mesto: Furs bo dolžnikom pobral dolgove

Letos vas je zanimalo, komu bo Furs pobral dolgove. Celoten članek najdete TUKAJ.

10. mesto: FOTO in VIDEO: Huda ura dosegla Pomurje, voda tudi v murskosoboškem urgentnem centru

Neurja s točo in močnimi nalivi so bila letos, kar pogosta in vas je zanimalo, koliko škode je neurje povzročilo v Pomurju. Celoten članek najdete TUKAJ.

Kot zanimivost velja omeniti, da med najbolj branimi ni člankov iz rubrike črna kronika.

    Fotogalerija